26 Ocak Dünya Gümrük Günü Kapsamında Bölge Müdürlüğümüzde Yapılan Kutlama ve Etkinlikler

27 Şubat 2020

26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında  Bölge Müdürlüğümüz ve Bağlantı İdareleri Yöneticileri  ile  Gümrük personelimizin katılımıyla, Cumhuriyet Meydanın'da düzenlenen tören Bölge Müdürümüz Sn. Ceylan ER'in  Atatürk anıtına çelenk bırakması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması  ile icra edilmiştir.
Akabinde Bölge Müdürümüz Sn. Ceylan ER Mersin Valimiz Sn. Ali İhsan SU ve Mülki İdari Amirimiz Sn. Alp Eren YILMAZ’ı makamlarında ziyaret etmiştir.
Bölge Müdürlüğümüzde gerçekleştirdiğimiz buluşmada ise Şube Müdürümüz Sn. Hikmet GÜLER, Gümrük Müdür Yardımcımız Sn.Kemal ÇETİNKAYA ve personelimiz Sn. Sündüz KÜRKÇÜ'ye  plaket takdimi yapılmış olup, günün anlam ve önemine istinaden Bölge Müdürümüz Sn. Ceylan ER tarafından yapılan konuşmada 26 Ocak 2020 Dünya Gümrük Günü "İnsanoğlu, Refah ve Gezegenimizin Sürdürülebilirliğinde Gümrükler" temasına vurgu yapılmıştır.
26 Ocak Dünya Gümrük Günü’nün tüm çalışanlarımıza, paydaşımız Gümrük Müşavirleri Derneğine ve Dış Ticaret erbabına hayırlı olmasını dileriz.